Gitsinler , Bebekleri çok yaramaz :)))

Afacan Ömer arkadaşımın oğlu , annesinden önce kucağıma aldım ve onu annesinin güvenli sıcacık şefkat dolu kollarına götürdüm.Daha dün gibi doğduğu gün ; şimdi 5 yaşına girdi.Kocaman oldu , Yağız la bugün ilk kez oyun oynadılar.Ömer in Yağız ı kabullenmesi biraz zor olmuştu.Bugün daha farklıydı , oğlumla oyuncaklarını paylaşarak oyun oynadılar.Ama en güzel lafı " evlerine gitsinler , zaten bebekleri çok yaramaz " oldu.Sıpacık bize kapıyı gösterdi bide iğneliyor bebeğimiz yaramazmış. Büyümüş de küçülmemiş...Yağızım arkadaşıyla oyun oynadığı için çok mutlu oldu.Afacanım benim o kadar çok yorulmuş ki eve dönerken yolda uyuyakaldı ...Artık sabah uyanır.
Bir çocuğu mutlu etmenin en güzel yolu bol bol arkadaşlarıyla oyun oynayabilmesini sağlamaktır , zannedersem...( Canım oğlum mutluysa bende mutluyum...)
Paşam bugün oynadığı oyunlardan neler kaptı acaba ? Bunu öğrenmem uzun sürmeyecek galiba ...O kadar çabuk öğreniyor ve uygulamaya başlıyor ki , hayretle gelişimini izliyorum...Umarım gelişimini izlerken yaptığım kayıtlar , çektiğim resimler ve aldığım küçük n
otlar , ilerde Yağız ı mutlu eder .

0 Response to "Gitsinler , Bebekleri çok yaramaz :)))"

Yorum Gönder