Yeni Bir Haftasonu Daha















Geçen haftasonunun etkilerini üzerimden atamadan yenisi başladı 19:00 sularında.Hadi hayırlısı diyeyim.Bu haftasonu bize hem hızlı hemde çok yavaş geçecek.Nasıl mı olur hem hızlı hem yavaş ? Eşim pazar sabahı Antalya 'ya gidiyor ve yılbaşında gelecek.Pazar günü bana hiç geçmeyecek.Onsuz pazarlar geçmiyor.Cumartesi ise su gibi geçecek , sabahe rkende kalksak geç de kalksak öğleden itibaren hızlı bir tempo bizi bekliyor olacak.Akşam ise Ömerli yakınlarında olacağız çok uzaklardan gelen minik Pandora Miray 'ı görmeye gideceğiz.Bu tempoda biz Orhan 'ı bir haftalık depolayamadan gün bitecek.Hızlı ve yavaşı yaşayacağız Yağız ile başbaşa.Şimdiden özlemeye başladık desem abartı olmaz gerçekten.İçim buruk birazcık , yıl sonu eğitimlerini hiç sevmiyorum , eşimi çalıyor benden.Ben İzmir 'e gittiğimde bu kadar yıkılmıyorum ama Orhan gittiğinde sankii dünyam yıkılıyor.Bencilce geliyordur ama öyle değil.Öyle alıştırdı ki beni kendine şimdi kendi yaptıklarını çekiyor bence.Kısaca diyorum ki " kocacığım alıştırmasaydın beni bu kadar , kendin ettin kendin buldun " .


Geçen haftasonunun son dakikalarında çekilmiş resimler.Yağız oğlan beni delirtti çığlığı bastırttı alışveriş merkezinde , sonrada hiç bişey olmamış gibi gitti uçağa bindi bide keyif yaptı beyfendi.Ben kendisi için alışveriş yapacağım diye saçımı başımı yolarken paşa sıkıldığından feryat figan ağlıyor ve huysuzluk yapıyordu.Ama konu onu eğlendirmeye gelince kuzu oldu.Uçaktan indirmek ne mümkün ? Bir saatten fazla eziyet edip eve dönmek isteyen afacan yapıştı uçağa inmiyor.Orhan sesleniyor , yok ! Leyla Mehmet 'e birşeyler aldı biran evvel dönmek istiyor , paşa da tık yok.Yap yap eziyetleri sonrada bizden uçak için zaman iste ! Oldu mu afacan oldu mu ? Önce güzellikle söyledim " anneciğim gitmemiz lazım" yok sanki kulaklarını tıkamış gibi , kendi kendine " hekapu , hekapu , ınnn" yapıyor.Arada bana bakıp gülücük atıyor. "Yarabbim sanki beni çıldırtan bu afacan değilmiş gibi beni mi sınıyorsun ? " diye kendi kendime serzenişte bulunuyorum.Orhan sesleniyor " hadi , Mehmet bekliyor " Yağız direniyor .Bende ikinci patlama anları geliyor sanki.Ama tuttum kendimi tam keyfi yerine gelmişken tekrardan huysuzlansın istemedim.Birkaç cümle ile sakinleşti ve inadından vazgeçti afacan Mehmet uğruna vazgeçti en sevdiği hekapulardan.Çok yoruldum ve yıprandım diye herhalde resimleri bu kadar geç ekledim.Malum attığım çığlığın etkisinden yeni kurtuldum, hala inanamıyorum kendime , hayret ediyorum o çığlık nasıl çıktı benden diye ! Aslında resim de çekmeyi düşünmüyordum hele de o gün.Ama bıcırık öyle keyiflendi ki dayanamadım , kızgınlığımı rafa kaldırdım ve beyfendinin yakaladığım pozlarını çektim.İyi de yapmışım ,kızgınlığım geçti ve afacanın keyifli anları kaldı geride.Onlara bakar bakar nasıl beni kızdırdığını yad ederim bol bol !
Bakalım bu haftasonu neler olacak ve Orhan 'sız haya nasıl geçecek.Yorucu olacağından eminim ama asla sitem yapmayı düşünmüyorum.tersine nasıl ballandıracağım nasıl ballandıracağım anlatamam.Yağız 'la şunu yaptık bunu yaptık , beni kocaman öptü , sarıldı bana " annemmmmm " dedi.Sıralayacağımda sıralayacağım , artık Antalya da kıskançlıktan kıvranır benim kıskanç kocacığım.Benimde amacım o , bizi daha çok düşünmesi için kıskançlığının doruklarında olması lazım.Bende elimden gelenin fazlasını yapmayı düşünüyorum.Yaşasın muzurca yapılmış kötülükler.Değişik cinlikler planlıyorum.Keyfim yerine geldi , oh be.Bende ne yapacağım diyordum , şimdi hüznüm dağıldı.kafama tilkiler geldi.Ben onlarla sohbete başlayım , planlar aksamanın , iyi geceler...
Paşaya sesleniş " anneciğim lütfen ama lütfen kendi yatağında uyur musun ? Sana yalvarıyorum bugün kaçıncı güün oldu sayamadım uykusuz geçen.Benim yatağıma alışmayasın diye sabahı sabah ediyorum.Tam uyudun diyorum " anniii " diye sesleniyorsun , tekrardan kalkıyorum yatağına geliyorum ve uyumanı bekliyorum.İnsaf et oğlum kendi dünyanda uyu mışıl mışıl ; yanımıza alsam bizi uyutmuyorsun .Çünkü yatağımızda bizi istemiyorsun. İnsafına sığındıktan sonra sevgilerimi sunuyorum sana , öpücüklerimle birlikte.Sevgiyle kal bebeğim "

7 yorum:

  1. hiç şaşırmadım Yağız oğlana desem yeridir:))alışveriş merkezinde önce özellikle anneyi çıldırtıp sonra da binbir şirinlikle annenin yine kalbini kazanan bir kedi de Ata :)her gece mutlaka kalkıp hangi saatte olursa olsun annenin yanına yatan ve uykuyu unutturan bir bıcırık da Ata:)yani Yağız gibi..şimdiden Allah kavuştursun diyeyim eşine ..siz de gelseydiniz Antalya'ya biz de gezerdik birlikte :))

    YanıtlaSil
  2. Bu afacanlarla işimiz var anlaşılan.Biz inatçı onlar bizden inatçı.Dün geceyi yarım uykuyla atlatabildim.Yağız paşa en son gece 02 :00 sualrında benimle uyumak isteğinden vazgeçti.Sabah 08:30 a kadar uyku çektim.Darısı sizin başınıza.Eşim iş için geliyor olmasaydı kesin takılırdım peşine , Yağız 'la Ata arkadaşlık ederdi bizde keyfimize bakardık :)) iyi haftasonları...

    YanıtlaSil
  3. Hay Allah ne oluyor bu internete anlamadım yorum bırakıyorum daha sonra baktığımda kayolmuş oluyor:( Neyse tekrar yazayım:(
    Canım öncelikle Allah kavuştursun yaşadığınız ayrılıklar hep böyle tatlı olsun :)Dün gece ben de nöbetteydim Berrak gece çığlık çığlığa uyandı sanırım rüya gördü sonrası da malum uykuya zor geçiş yaptık.
    İyi hafta sonları yavaş geçen bir cumartesi dilerim.

    YanıtlaSil
  4. Bu gün babanızdan ayrıldınız Allah kavuştursun.
    Eğer kabul edersen blogumda ufak bir ödül seni bekliyor:)

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim İkiz annesi..Hem iyi dileklerin için hemde hediyen için.Dün gerçektense çok hızlı bir gün oldu.çabuk bitti ve uzun pazarımız başladı.Bugün bana pazartesi gibi geliyor.Eşim olmayınca haftasonunun da pek anlamı olmuyor galiba..Bir Köroğlu bir Ayvaz kalakaldık evde.Şimdi hızlı bir haftaiçi yaşamak için plan yapıyorum galiba ( eşim duymasın , kendimi alışverişe vereceğim ) dışarıda olunca vakit çabuk geçiyor.
    Berrak hanım acaba rüyasında ne gördü ? Onların kabuslarını çok merak ediyorum.Geçen gece Yağız hekapu diye sayıklıyordu.Rüyasında acaba uçakları mı kaybolmuştu diye düşündüm ve güldüm.Berrak nelerini kaybetti acaba ? Bol keyifli pazarlar...

    YanıtlaSil
  6. Merhaba
    İzlediğim bloglar arasına bir kişi daha eklediğim için mutlu oldum.
    Takibe devam...

    YanıtlaSil
  7. Merhaba , teşekkür ederim ve ayrıca mutlu olmana da çoks evindim..iyi pazarlar

    YanıtlaSil