Kısa Bir Mola

Bugün itibari ile  sevgili eşim senelik  iznine  ayrılmış  bulunuyor...Vatana  millete  hayırlı  olsun ...Bu yaz  eşimin ailesinde  düğün mevsimi ...Kuzenleri evleniyor  birer  birer...Ailesini  Urfaya  yolculadık ...Bizde  gitmeyi planlıyorduk  fakat urfa 'yı  büyüklere  bıraktık ; biz  kısmetse Afyon'da ki düğüne  gideceğiz..
Sabaha Yalova'ya  yol göründü bize de ...Kuzum bol bol   koşacak , oynayacak hatta  kumdan kaleler yapacak  bende  onu  izleyeceğim...Bol bol d  vitamini depolayacağız..( belki d vitamini  çırpı  bacaklı oğlumun bacaklarına kas  ve yağ olarak  geri dönüş yapar .Bende mutlu olurum....)
Sakin ve  bol  dinlenceli  günler  bizi  bekliyor.Geçen yıl Akçakoca da çok eğlenmiştik.Yağız oğlan  miniminicikdi o zamanlar.Bu yıl  biraz  daha  büyüdü ,  cümleler  kuruyor ne  istediğini anlatabiliyor  ve  hatta  bizimle  dalga bile  geçebiliyor.Bakalım bu yaz nelere  damgasını vuracak.
Lazımlığımız yanımıza  aldığım  elzem eşyalardan bir tanesi, DEVAMI

8 yorum:

  1. Valla çok güldüm kel kısmına tabiki senin en doğal hakkın oda tam tatile giderken bunu yapmamalıydı ve yine haklısın kazınan saç çok çıkacak diye birşey yok...Bol bol dinlenin güzel anılarla dönün bizim gibi yaş ilerleyince anlatacak çoook anınız olsun, bende yarın tatile çıkıyorum ayaklarımı uzatıp dinleneceğim , umarım çiş faslınız acısız olur her anne baba bu aşamalardan geçiyor anlamıyacaksın bile, iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  2. gönlünüzce gezin, dinlenin, eğlenin, iyi tatiller..

    YanıtlaSil
  3. Canımmm iyi vakit geçirin inşallah...En güzelinden iyi eğlencelerr dileklerimi yolluyorummm

    YanıtlaSil
  4. Yagiz artik buyudu, tatilin tadina daha iyi varicak. Lazimligi da aldiysaniz tamamdir:) Baska birsey almasaniz da olur.
    Guzel bir dinlenin eglenin yazin tadini cikarin...

    YanıtlaSil
  5. Size güldürebildiysek ne mutlu bize Meral hanımcığım , uzadı benim kocacığımın saçları .Şimdi hafif bişeylere benzedi ama ben yinede saçlı tercih ederim :))

    Sanada keyifli tatiller dilerim , umarım bol bol dinlenebilirsin ve tatil sonrası süper dönersin...
    Benim tatil pek vukuatlı geçiyor, YAğız saolsun , hergün yeni bir olaya damgasını vuruyor..Baya birikim yapıyoruz sayesinde...
    keyifli tatiller dilerim , sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim Noblesse ...Darısı başına , bol dinlenceli günler dilerim...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Reyhaniciğim çok teşekkür e derim , yolladıklarını aldım vallahi...
    Aynı dilekler senin içinde geçerli arkadaşım...Keyifli günler dilerim sana...
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Didemciğim lazımlık yanımızda ama bir işe yaramıyor, Yağız bey korkuyor kendisinde :)))
    Henüz bugün tadına vardım desem inanırmısın ?
    sana da bol keyifli günler dilerim canım , sevgilerimle

    YanıtlaSil