Yıldızlarım ve Zeugma'm


Blog okuyarak başladım blogculuk oynamaya.Minik bir  takiple başladığım serüvenim de yüzlerce  yıldıza ulaştım.Hepsi birbirinden parlak hepsi birbirinden özel.
Sevinçleri,hüzünleri ,acıları  paylaştık ama en çok da içimizi döküp  rahatladık.Birbirinden hünerli ,birbirinden marifetli yıldızların  becerilerini saymıyorum bile.Bazı  yıldızların sayfasından ağzım ayrık ayrıldım.El hünerlerinin, marifetlerinin yanı sıra , fikir üretme ve  ürettiğini  mükemmel bir  biçimde  gerçeğe geçirdiklerini görmek , beni onlara hayran bıraktı.
Bilmediklerimi, duymadıklarımı okudum ,  düşünemediğim yapamadığım şeylerin yapıldığını görüp mest oldum ama sonuç olarak çok şey öğrendim ve nasıl yapılabileceği konusunda  fikir sahibi oldum.Bunların  arasında  en önemlisi bir çok yıldızım oldu...
Hepsini keyifle okuyorum ve takip ediyorum.Gün geçmiyor ki , aralarına yenisi ekleniyor.Eklenenleri de keyiflerime  dahil ediyorum ;  ama ilklerimin yeri bir başka.Neredeyse , bir yıldan fazla bir  süredir birbirimizin hayatına dahil olduk.Bir kaç gün ,  sesi soluğu çıkmasa  merak eder olduk.Sosyal paylaşım ağlarından  ekledik, eklenildik ama sonunda ulaşıldık.
Eski dostlarımdan ( yıldızlarımdan  ) birini yad   etmek istiyorum ,burada.Zeugma'm bu methiyeler  sana  geliyor...Listemin ilk yıldızlarındandır ,Zeugma .Keyifle okurum yazılarını , bazen gülerim , bazen şaşarım bazen de  "vay be  "  derim.Ama aldığım keyif  hep aynı olur.Şapka Kullanıyor Muyuz ? yazısına şaşmış , Özür Kabahat Meselesi  yazısına  tebessüm etmiş ve Neyzen Tevfik'i onun kaleminden okurken ,ayrı bir keyif almıştım.
Zeugma 'nın bloğunda yaşama dair  herşeyi bulmak mümkün.Hem de onun eşsiz kaleminden.Ben keyifle okuyorum yıldızımı.Okumaya da devam edeceğim...

Bu postu neden yayımladığım konusuna gelince , orası benimle  yıldızlarım arasında ,minik bir  sır olsun.Arada , sevdiğim dostlarımın yıldızlarını parlatmaya karar verdim.Bezen istemeden de olsa , ihmal ettiklerim olabiliyor, böylece gönüllerini alabileceğimi düşündüm.
Uzun zamandır bir çok arkadaşımı takip edemiyorum , yoğunluktan dolayı.Ama  dönüşüm muhteşem olacak...
Bu şarkı tüm yıldızlarıma gelsin , keyifli günler  hepimize...


17 yorum:

  1. Ben de tanımış oldum senin aracılığınla, teşekkür ederim. Bir süre önce Deli Anne bana böyle bir sürpriz yapmıştı, nasıl hoşuma gitmişti anlatamam... Bloggerlar arasında çok hoş vefa örnekleri bunlar.

    YanıtlaSil
  2. evet bizlerin sahip olduğu en güzel yıldızlar blogdaşlarımız bende yıldızlarımı çok seviyorum arada ki tek fark ben onalara reçellerim diyorum:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Zeugmayı ben de çok severim, yazılarını keyifle okurum. hatta ona "dostum" bile derim :)))

    YanıtlaSil
  4. Canım benim...
    Bu ne güzel bir jesttir ve güzelliktir.Ne diyeceğimi bilemiyorum şu an..
    Seninle ilk kez Ankara Aşkım yazımda tanışmıştık. Güzel yüreğini ilk kez orada hissetmiş, o günden beri ben de seni ve içtenlikle yazılmış sıcacık yazılarını keyifle okumaya başlamıştım. Minik oğlunun gözümüzün önünde (hatta elimizde) büyümesi, onun hakkında yazdıklarını okumak ayrı bir keyif ve tebessüm sebebim oldu :)

    Canım İlknurcuğum; benim için yazdığın bu post ve sarfettiğin değerli kelimelerin her biri için ayrı teşekkür ediyor, en içten sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum...

    Benim EN PARLAK YILDIZLARIM ARASINDA da sen ve güzel yüreğin var kesinlikle. Bir başka güzellikte parlayan....
    Sevgiyle öpüyorum....

    YanıtlaSil
  5. ilknur üzerime alinayim mi ? :)
    Cok güzel.Sagolasin :)

    YanıtlaSil
  6. Bilmediğim bir blogdu canım sayende tanımış olduk:)

    YanıtlaSil
  7. Zeugma benim de cok ama cok severek okudugum bloglardan. Hem kaliteli hem eglenceli hem bilgi veren yazilarini asla kacirmiyorum.
    Iyiki tanimisiz Zeugma'yi...

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir jest harikasın yine İlknurum.Şarkıyı çok severim sağol uzun zamandır dinlememiştim..

    YanıtlaSil
  9. Rüzgarlı günler ve geceler ; rica ederim canım .Arada gönül almak lazım ama değil mi ? Deliş ne güzel süpriz yapmış sana da :))
    Öpüyorum canım ,keyifli pazarlar :)

    YanıtlaSil
  10. Reçelim senin koyduğun isim de pek tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  11. Tibetin Annesi; ne güzel yazıyor ama değil mi ? Ortak payda da buluşmuşuz, ne güzel :)

    YanıtlaSil
  12. Zeugma'm canım benim ,asıl sen o güzel sözlerinle beni nasıl mutlu ettin bilemezsin...
    Seni okumak da, anlatmak da ayrı keyif canım..İyi ki o Ankara yazısın da buluşmuşuz ve birbirimizi takip etmeye başlamışız...
    Benim için büyük keyif ,senin sayfanı ziyaret etmek.Çok öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil
  13. Aslıcığım alın tabiki de canım.Sen de bir yıldızsın , hem de en parlaklarından :)

    YanıtlaSil
  14. Ben kızımın delisiyim , arada böyle tanıtımlar çok iyi oluyor.Ben de bir çok arkadaş tanımıştım :)

    YanıtlaSil
  15. Didemciğim seni de iyi ki tanımışız tatlım.Seni düşündüğümde ve okuduğumda yıldızın da ötesinde ortak yanlarımız aklıma geliyor hatta :)

    YanıtlaSil
  16. Aylinim saolasın canım benim...uzun aradan sonra benimle bu şarkıyı dinlemene de çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  17. Hoşgeldin dünyama, iadeyi ziyaret ettim bende senin samanyoluna.sevgiler.

    YanıtlaSil