Minik Gamzeler

Minik Gamzeler sitesi çok güzel bir etkinlik başlatmış.Paylaşmayı ve yardım etmeyi neredeyse unutmaya başladığımız bir dönemde böylesi etkinlikleri görmek umutlandırıcı doğrusu...

"Bayrama çocukları sevindirmeye ne dersiniz ? " dersem konuyu anlamış olursunuz sanırım...Etkinlik çocukların yüzünü güldürmek adına düzenlenmiş.Ben bu güzel etkinliği duyurmayı kendime bir borç bildim.Minikler ve ihtiyacı olanlar için ne yapıyoruz ki, şu fani dünyada..Belki böylece minik bir gülümsemeye neden oluruz, belli mi olur ?



Minik Gamzeler diyor ki :

" Sevgili dostlar;
Hiçbir yere bağlı olmadan 4 senedir küçük tebessümlere, büyük mutluluklara ve kocaman umutlara vesile olmaya çalışan hayırsever bir topluluktur Minik Gamzeler... Siz değerli hayırseverlerimizin verdiği desteklerle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle bu zamana kadar geldik.
Yaklaşan bayramla beraber mutlu olmayı bekleyen ihtiyaç sahibi miniklerimiz var. Bayramda yeni kıyafetler giyinerek, yeni oyuncaklarla oynayarak bayram sabahına kocaman gülücüklerle, heyecanla uyanmasına yardımcı olalım istiyoruz. Minicik yüreklerde taht kurabilmek için "bende varım!" diyorsanız...

HAYDİ BU BAYRAM DA BİR MİNİĞİN YANAĞINDA GAMZE OLMAYA!

NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?
1 ) Bir miniğimizi üstlenmek için ilk olarak "Minik Gamzeler" sayfasından Mesaj butonuna tıklayarak yöneticilerimizle irtibata geçiniz.

2) Üstlendiğiniz miniğimizin özelliklerine göre kıyafetleri eksiksiz olarak alıp,"23 TEMMUZ 2012 Pazartesi" gününe kadar yöneticilerimizin sizlere vereceği kargo adresine göndermeniz gerekmektedir (kıyafetlerin tam ve eksiksiz olduğuna emin olmamız açısından kontrol ediyoruz ve bundan dolayı belirtilen tarihe kadar göndermenizi talep ediyoruz).

3) Bu etkinliğe arkadaşlarınızı davet edip sayfanızda paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

4) Maddi yardımda bulunamasanız da bizlere yardım edip, etkinliğimizde görevli olarak yer alabilirsiniz. Unutmayalım ki; SİZ'ler var oldukça Minikler Gamze'siz kalmayacak... "

Bu etkinliğe katılmak ve mutlu olmak istiyorsanız lütfen Minik Gamzeler 'i ziyaret edin...

4 yorum:

  1. İlknurum ben yeni duyuyorum bu sitenin adını. Harika bir etkinlik bu. İlk fırsatta ziyaret edeceğim. vesile olduğun için teşekkürler canım . öperim

    YanıtlaSil
  2. Ne guzel bir etkinlik. Tanittigin icin tesekkurler.

    YanıtlaSil
  3. Allah emeklerinizi zayi etmesin ne güzeldir güzelliklere vesile olmak
    selam ve dua ile

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir düşünce İlknur facede görüyoruz ama burada duyurmak aklımıza gelmiyor aklını seviyim arkadaşım:)))
    Haydi birer gamze kondurmaya...

    YanıtlaSil