2012 ve Yağız Oğlan

 Yağız oğlana  süprizler hiç bitmiyor.Eskilerin tabiriyle " görmemişin oğlu olmuş , tutmuş ..." misali , aldıkça alıyor ve  sevdikçe seviyoruz...
Yeni yıl olur da , kuzucuğa yeni yıl hediyesi olmaz mı hiç ? Anneler gününde de , bana  annelik duygusunu yaşattığı için hediye alacağım. Oh bahanemi şimdiden hazırladım.
Kos kocaman bir yılı geride  bırakıyoruz. 2012 ile hayatımıza  bir çok yenilik girerken bir çok olumsuz , kötü ve istenmeyen durum da hayatımızdan çıktı. Kah güldük kah ağladık. Tahliller yaptırıp endişelendik , en son çıkan sonuçlarla sevinip ,oh çektik. Her işin başının sağlık olduğunu öğrendik. Arada leyleği hava da görüp , yorulmadan gezdik.İzmir -İstanbul arası yolculuklarımız ile hem sevindik hem de araya giren ayrılıklar için hüzünlendik. Bayram coşkularını doya doya yaşayıp ,lunaparklara giderek biz de çocuk olduk. Bir öğretim yılını daha geride bırakıp , yeni ufuklara yol aldık. Yaşanmışlıklarla dolu anları yüreğimize  gömdük.
Ne çok şey yaşamışız ve  ne çok şey yaşayamamışız 2012'de. Önümüzde  yeni bir yıl ve yeni umutlar  olacak.
2013'de de Yağız'ın umutlarını yine kardeş isteğine çevirecek zannedersem Hediyelerini açtıkça bir önceki aldıklarımızı kardeşi için saklıyor ve  karnımda olduğunu düşünüp , arada karnımı öpüyor ..Arada isyan edip , gelmeyecek diye umutsuzluğa kapılıyor ve sonrasında " allahim lüffen bana biy kaydeş vey , çöz oyuncaklayımı onunla paylaşacam " diye dua etmeyi unutmuyor. 2012 ona bir kardeş getiremedi belki 2013 bir süpriz yapar.
Yeni umutlara ve yeni gün ve haftalara heyecanla koşacağız galiba.Dün Yağız'ıma benim hediyemi getirmişti , bugün Pınarparem 'in hediyesi Yağız'ımın yüzünü güldürdü bakalım yarın ve gelecekte sırada ne var ?


5 yorum:

  1. yeni yılda herşey daha daha daha, çok daha güzel geçsin İlknurcum
    maşaAllah kuzuya
    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. onların bir mutluluğu bize bin olarak yansıyor.. herşey onların için değil mi zaten..
    allah 2013 te sağlık ve mutluluk versin size inşallah..

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı,mutlu ,huzurlu bir yıl diliyorum..
    İyi yıllar..
    sevgimle...

    YanıtlaSil
  4. Yeni yılınız kutlu mutlu olsun İlknurum. Gülen yüzleriniz hiç solmasın inşallah

    YanıtlaSil
  5. Yeni yılınız kutlu mutlu olsun İlknurum

    YanıtlaSil