Hoşgeldin Ya Şehri Hastalık Mevsimi Sonbahar

"Balık Adam" modundan her ne kadar  çıkamamış olsa da   sonbaharın gelişiyle  birlikte kuzucuğumla   ev moduna geçmiş olduğumuzu cümle aleme duyuruyorum. Bu halimizden memnun olduğumuzu sanmayın sakın ; haşa aksine  ilk gribal enfeksiyon kapımızı çalmadan fütursuzca hanemize  girmiş bulunup keyfimizin tam ortasına  nanik yapmıştır.

Amma afilli cümleler ile hastalığımıza  giriş yaptım yahu.Gören duyan da samimi bir  dostumuz evimize  geldi sanacak. Ama bilesiniz ki dostlar  ben gribal enfeksiyonları böyle insan yerine koyuyorum ya utanıp gelmiyorlar  bir daha
 ( Evren mesajı aldın değil mi kuzum ? Hani tatilden bildiren teyzeler ablalar var ya işte onlara selam eder dileklerimi saygılarımla iletirim. Evrenin pozitif enerjisine  can kurban  )

 Uzun lafın kısası bir  antibiyotikli bir  antibiyotiksiz olmak üzere  iki hasta ve  boğazları gıdıklanan benle birlikte ev kuşu olduk çıktık. Bu duruma en çok leylekler  sevindi. Malum sıcak ülkelere yolculuk yaparlarken akılları bizde  kalmış " hala geziyor muyuz " diye. Bak keratalara ya !

Ev de  geçen saatlere en çok puzzle  yakışıyor. Hali dermanı olmayan kuzunun yüzünde gülücükler açıyor. Çünkü oturarak oynanan oyun olduğu için annesi ona eşlik ediyor. Puzzle 'ı icat eden mucidin gözlerinden öpüyorum, nasıl minnettarım kendisine  anlatamam. Hızır  gibi yetişiyor sonbahar ve kış aylarına. Evlerimizi şenlendiriyor, kuzucuklarımızın hafızasını güçlendiriyor , çocuklara ne de  güzellikler katıyor , var olasın puzzle !

Eh  yazdıklarımdan da  anlaşılacağı gibi "dakika bir  gol bir " misali sonbaharın ilk ayından  gribal enfeksiyonu kaptık diye ,dellenmiş durumdayım. Atlı kovalıyordu sanki peşlerini. Umarım sonbaharın girişiyle gelen mikropları bir daha ki sonbahara kadar  görmeyiz.Hatta mümkünse  hiç görmeyelim.
NOT : Evren sana asıl mesajım bu canım , diğer mesajlar da  güzel ama sen ilk sıraya bu hastalık meselesini al olur mu ? İyi tatiller  canım.Tatil de  hep mutlu kal , bize  mutlu dön :)))

1 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun canıımmm. Bende çok istiyorum puzzle sevsinler,birlikte yapalım diye...Maşallah yakışıklıya

    YanıtlaSil