Ödülüm

Bu güzel ödül için İzmirli arkadaşım ikiz annesine sevgilerimi gönderiyorum, teşekkür ederim.Şımardımm ,ödülümü alınca.Nobel almış gibiyim...Ödülün sanalı ,gerçeği olmuyormuş.Ödüle layık görülmek gerçektende çok güzel... Ödülümün hakkını vereyim o halde , sorularımın cevaplarına geçiyorum ,sevinçle...

*Ah ah 1979 yılında bir cuma günü gelmişim dünyaya.Annem bir tek beni doğurmuş ,babam hastanenin bahçesinde dokuz doğurmuş.Ben de babamın yalancısıyım.
*Düşünmüşler düşünmüşler isim bulamamışlar bu dokuz doğurtan kıza ve sonunda babamın arkadaşı sonu "R" ile biten ismimi söylemiş ve kısaca adım " ilknur " olmuş.
* Kırmızı ve mor favorimdir."o mavi gözlü bir devdi ,minnacık bir kadın sevdi.Kadının hayali minancık bir evdi ,bahçesinde ebruli hanımeli açan bir ev " demiş Nazım Hikmet ; mavi gözlü eşimde kırmamış Nazım beyi kendine tarife uygun bir eş seçmiş.Ufacık tefecik içi dolu turşucuğum.50 kiloyum , minik serçeyle aynı boydayım.Hanımellerimde arkamızdaki apartmanın bahçesinde mevcut :)
*En s evdiğim şarkıya karar vermekte zorlanırım.Adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu diye sorduklarında ,üç tane obje seçemezdim.ne var ne yoksa alırdım yanıma..Şarkılarımıda toplasam olmaz mı ? Yabancı şarkılardan en çok REM 'in Losing My Religion 'ı dinliyorum diyebilirim.Ezginin Günlüğünü de hergün rutin dinliyorum ama şarkıları arasında ayrım yapamıyorum.Hepsi onların çocuğu gibi , kırmayayım Hüsnü beyi :)
* Yeşilaycı minik serçeyim.Sigara alışkanlığım hiç oluşmadı , ciğerlerim sadece pasif olarak kirletildi.Evimiz dumansız hava sahasıdır tamamen , misafirlerimizde bu konuda çok anlayışlıdır.hepsine sonsuz teşekkürler ,ciğerlerimize saygı duydukları için...
*Favori içeceğim orta şekerli Türk kahvesidir.Günde üç öğün olsa içerim.Sınırım yoktur ama kahvemi keyifle içmek için ,ince imal edilmiş fincan seçerim.Kalın kahve fincanlarında keyfini alamıyorum.Çay için özel tercihlerim var , her türlü bardakla içme potansiyeline sahibim.Yeter ki gönüller bir olsun...
Ben keyifle , eğlenerek cevapladım , sizlerde keyifle , sıkılmadan okursunuz umarım.Her zaman ki lafımla bitiriyorum , gökten üç elma düşmüş .Birisini ben aldım , ikincisi bana ödülü yollayan ikiz annesi aldı ,üçüncü elmayı ise Resimli Günlüğe , Deli anneye , ülkerin ellerine , Zeugmaya ve dileyen herkese gönderiyorum.

9 yorum:

  1. Ödülünü kutlarım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim , elmadan sizde payınızı almalısınız bence :) iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  3. İlknurcum çok teşekkür ederim arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  4. Ben gerçekten de sürekli gülümseyen bir insanım :)Bu ödüle layık görüp beni onore ettiniz.Çok teşekkür ederim zarif davranışınıza.

    Mim için affımı rica ediyor, sevgiler bırakıyorum güzel blogunuza...

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle zevkle okudum :) hem tebrikler, hem ellerinize sağlık :)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. Müge'ciğim teşekkür ederim ayrıca aynı liseden mezun olduğumuza çok şaşırdım , bir o kadarda sevindim.İKL 'li olmak bir ayrıcalık bence.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Senem , teşekkür ederim :))))

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim..Keyifle okudum yemin ederim nasıl güzel samimi cevaplar bunlar..Bende İzmirden Size kucak dolusu Sevgilerimi gönderiyorum Daima sağlıkla mutlu kalın..

    YanıtlaSil