Uykucu

Yaz  gecelerinin  yeni anlamı ,uykuların yegane düşmanı Yağız oğlan .  Kendi muhteşem yatağına doyduktan sonra " birazcık da  annemle babamın yatağına konayım " diyen afacan , her gece bizim yatağın ortapedikliğini test ediyor.
Gece zar zor daldığım uykumun en naçizane  yerinde  işveli , cilveli ,  edalı bir ses  beliriyor silik sip silik " anneeee, ben çeni kok öjledim , gelebiliy miyim ? " .Anne kısmını hayal meyal hatırlarken , özledim kısmı ile mest olup , aşık ve maşuk edasında  gözlerimi aralayıp " bende  seni çok özledim " diyorum.Ardından bir pıtırtı duyuluyor ve kocaman fal taşı gibi açılmış gözler  ,bizim yatağa gelmiş olmanın verdiği mutluluktan kaynaklı oluşan  gülümsemenin etkisiyle,  ortaya çıkan bir çift  gamze  bana göz  kırpıyor.

Bu sahne  her gece tekrarlanırken, ben o gamazeleri  ve gülen gözleri gördüğümde  mest oluyorum. Bu güzelliğe kim hayır diyebilir ki ?  ( babası )
Çift kişilik yatağımızın üç kişilik olmasıyla birlikte , birbirine yakınlaşan bedenler hepten mahvoluyor.Yazın en kavurucu sıcaklarının  yaşandığı şu günlerde ,üçe çıkan nüfusumuz ile mest olma halim , yapış yapış olma haline doğru yol alıyor . Ama yine de mutluyuz .Tek derdimiz , "Yağız benim kolumda uyusun " çekişmeleri  veya " Yağız hep senin kolunda , azıcık da benimle uysun (babası ) " atışması oluyor.  Sonuç hep anne kazanıyor ve mest olma halim gece Yağız 'ın yer yer kondurduğu öpücükler ile ballanıyor...
Şimdi ben rüyamda masal alemine gitmeyim de kimler  gitsin ?

Bu arada babasının işe gitmesiyle birlikte yatak Yağız 'a kalıyor  ve  bakın nasıl pozisyon alıp uyumuş.Ortapedik horlama yastığını yatak kıvamına getirip bir  güzel yastığın tepesine kurulmuş.Bu çocuk ağzının tadını biliyor.

14 yorum:

  1. Ya çok tatlı gerçekten doyum olmuyor birarada yatmaya ama bu "seni çok ozledim" mest olunmayacak bir sey degil valla! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her gece mest oluyorum :)))))
      çok keyifliymiş çok

      Sil
  2. oyy valla bu sıcakta baba kolu daha ıyıdır:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama öyle güzel öpüyor ki uykuda , terden pişik olsamda umrumda değil, öpücüklere değer :)

      Sil
  3. anne babayı nasıl tavlayacaklarını biliyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunlar usta yağcı olarak doğuyorlar galiba :)

      Sil
  4. :)) bu çocukların taktikleri hep aynı :))

    YanıtlaSil
  5. ha ha haaa çoook tatlııı amaaa.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hem tatlı hem işini biliyor, ne olacak benim halim demeden duramıyorum :)

      Sil
  6. hep geçirdik o günleri.allah bağışlasın çok tatlı.sizi takibe aldım bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn , allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın :))
      ziyaretinize geldim :)

      Sil