Pazar Pazar Yağız

Pazar pazar Yağız'lı anlar yapayım ,dedim gündemden uzaklaşmak adına. İzlediğimiz haber kanalları dışında sosyal medya ile gündemi takip ederken ancak ve ancak sinir küpü olup karamsarlığın içine düşüyoruz. Gencecik canlar toprak oluyor , kimsenin kılı kıpırdamadığı gibi yiten 19 yaşındaki cana sevinildiğini gördükçe içimizdeki öfke artıyor.

Özellikle twitter'da "geberdi,gebersin " tabirlerini okudukça insanlığımdan utandım. Hangi zaman boşluğunda bu kadar insanlıktan çıktılar ,anlamış değilim. Oysa bir zamanlar biz komşularımıza " günaydın "  "merhaba " der ve ortak payda olan "insanlık" da buluşurduk. Şimdi ise kutuplaşma git gide artıyor ve nerdeyse insanlar birbirine nefretle bakıyor. İstisna durumlar elbette var ve durumları hep ama hep görmek istiyo(rum)ruz...

İyisi mi henüz kirlenmemiş dünyaları düşünüp ,onları ter temiz bırakmak için neler yapabiliriz onu düşünelim..

Bakmayın böyle kumla oynadığına inanılmaz titizdir.
Kırk kez  ellerini ovalar ,dakika başı ellerini yıkar titiz Yağız oğlan .Kumla oynadığı nadir anlardan biriydi.Yanında arkadaşı olunca sık sık el yıkama faslını geçmedi ( çok şükür ) .
Büyümüş de kendinden minnakları sallıyor.
Burada parantez açmak istiyorum.Parklarımızı nasıl kullandığımızı burada çok net görebiliriz.Anne usulü salıncak koruma şeridi oluşturulmuş, dikkatinize sunuyorum.

Gözlüksüz dışarı adım atmıyor beyfendi.MFÖ şapkasız çıkmıyordu Yağız oğlan matarasız ve gözlüksüz çıkmıyor.

Bir de sırt çantası var ki içi acil durumlar için ayrılmış oyuncaklardan oluşuyor , onsuz markete dahi gitmiyor. Arada bir oyuncak değişimi yapılıyor ve keyifle her ortamda oynanıyor. "Turist Ömer" pardon " Turist Yağız " diye boşuna demiyorum.Sırt çantası ve diğer ekipmanları ile  her daim gezmeye hazır.Yeter ki dışarı çıkalım...



 Dışarıda olmanın verdiği sevinç kahkalara böyle yansıyor ;

ve sonunda da  böyle uykuya dalınıyor. Yaşasın çocuk olmak ve ne kadar büyürsek büyüyelim hep çocuk ruhlu kalmak...



0 Response to "Pazar Pazar Yağız"

Yorum Gönder