Yağız Oğlanın Kitap Dünyası

 
Yağız oğlan okuma terapisinde. Hayvan dostlarını almış yanına  bıcır bıcır okuyor. "Bak Tiger, Vırrak bunlar  denize  odaklanmış "
 Okumanın bir  çocuğun ufkunu ne kadar genişlettiğine birebir  şahit oluyorum. Cümleleri , duygusal gelişimi , hayata bakışı ve tavırları pozitif  yönde  şekilleniyor. Boşuna dememişler  kitap en iyi dosttur ,diye.Ben de kuzuma iyi bir  dost  kazandırmak için elimden geleni yapıyorum. Onu kitap okuma taklidi yaparken yakaladığımda ve  yetişebilirsem videoya çekebildiğimde    doğru yolda ilerliyor olduğumu  görüyorum. Bir anne  daha ne ister ?

Dünyanın en keyif verici dakikalarını kuzumla  bu şekilde  yaşıyorum. İnsanın çocuğu varsa  eğer  yalnız çocuğunu büyütmüyormuş. Onunla  birlikte geçmişe  dönüp  yeniden kendini de  büyütüyormuş. Kendi adıma  söylemeliyim ki çocukluğun keyfini keşfederken kendi çocukluğumu  besleyip  büyütüyorum. Belki de  o yüzdendir çocuklara olan tutkum. Anneyim çocuğumla çocuk oluyorum ve  kah annelik yapıyorum kah yeniden yetişiyorum ve yetiştiriyorum. Bu karmaşa beni benden  alıyor....

3 yorum:

  1. Ama ben ısırırım ki bu kuzuyu

    YanıtlaSil
  2. yerim seni bayılıyorum okuyan çocukları gorunce,maşallah maşallah

    YanıtlaSil
  3. maşallah yağıza maşallah.bizimki hiç sevmezdi şimdi pek meraklı bakalım açığı nasıl kapatağız ama hiç okumamaından da iyidir yani:)

    YanıtlaSil