YHY-628 Sefer Sayılı Uçakları















UÇAKLARDAN BİR GEÇİT
Henüz hava alanı çalışmalarımız tamamlanamadığından dolayı , uçakları pistin dışında görüntüleyebiliyoruz.Pist dışı çalışmalarımızdan dolayı , tüm havacı çalışanlardan özür dileriz.Hava pistimiz ve kulemiz olmadığından dolayı uçuş seferlerimizin ismi biraz alıntı oldu.Gelecekte kendimize ait sefer sayımızda olacak inşallah.Tüm çalışmalarımız bu yönde.
Uçak sahiplerine ait özel bir isim var mı bilmiyorum , mesela armatörler gibi.Şundan dolayı soruyorum , Yağız kendini bu yönde geliştirmeye ve yatırımlarını uçak alışlarında değerlendirmeye devam ediyor.6 adet uçağı birde helikopterli sürmeli oyuncağı mevcut.Bu arada dedesine verdiği uçak siparişide hayata geçmiş durumda , kısmetse haftasonuna elinde olacak.Bu yatırımlardan sonra sayın Orhan beyede pist çalışmalarını hızlandırmada sponsor olmak düşüyor.Ne diyeyim hadi hayırlısı.
Allahtan uçaklarımız ve uçuşlarımız olacak ama uçuş personeli çalıştırmayı düşünmüyoruz , malum Yağız ufak olduğundan dolayı bu konuda bilgi sahibi değil.Personel çalıştırmak kolay mı ? Maaşı , sosyal güvencesi , yemeği ve yolu, uçuş sonrası konaklaması ; bu ödemelerden yırttık diyebiliriz.Hava pistimizin açılacağını duyup iş başvurusu yapmayı planlıyanlardan da özür diliyoruz, dileriz en kısa zamanda iş bulurlar kendilerine.
Yağız Hava Yollarına ait çalışmalardan bahsettim sizlere .Eskiler çocuk ne ile uğraşırsa , hemen yorum yapardı.Bu durumda Yağız gelecekde pilot mu olacak acaba ? Yoksa uçak mühendisi mi ? Hava yolları sahibi , uçuş koordinatörü , kabin görevlisi veya kule sorumlusu olabilir , diyebiliriz.Bu kadar uçak ve helikopter sevdalısı olmasından bu varsayımlara ulaştık.Mesleği ne olursa olsun , önemli olan sevdiği bir mesleğinin olması , bence.İnsanı en çok mutlu eden ve özel hayatını olumlu yönde etkileyen en önemli şey yaptığı işdir.O yüzden oğluma şimdiden başarılar diliyorum , gelecekde yapacağı iş için ve hemen uçuşuumuza dönüyorum.
Yağız hava Yollarına ait 628 sefer sayılı uçağın sevgili yolcuları , uçağımız inişe geçmiştir.Lütfen kemerlerinizi bağlayınız , uçak tamamen durmadan çözmeyiniz.Bir başka yolculukda görüşmek üzere , bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

0 Response to "YHY-628 Sefer Sayılı Uçakları"

Yorum Gönder