Yağız'ca Haller

Bu eğlenceli pozun sahibi   kendini çok komik buluyor.özellikle  üzgün olduğumu  farkettiği anda " anne sana komiklik yapayım mı ?  " deyip ,bu hali alıyor.En çok da kendini komik bulmasına  gülüyorum.üzgün olduğumu anlayıp  , beni eğlendirmeye çalışması çok hoşuma  gidiyor.
Çocukların dünyası ne kadar  güzel ve temiz.Bir o kadar  da sevgi dolu.Oğlumun şuan bana tutkuyla bağlı olduğunu hissediyorum.A'dan Z'ye her şeyi  benimle yapmak istiyor..Babasını da çok seviyor  ama yine de illede ben illede ben ...Şimdi hayatındaki tek kadın benken bunun tadını çıkarmanınd erdindeyim.Nasıl olsa ilerde işler değişecek ve oğlumun ilgisi azalsa da o mutlu olduğu için bende  mutlu olacağım ( kısmet )
Ben kuzucuğumun masum dünyasına hayranken en çok o dünyanın yok olmasından korkuyorum.
Büyüyünce  dünyanın kirlendiğini düşünüyoruz oysa  dünya hep kirliydi ,sadece zamanında çocuktuk ve farkında  değildik.Oğlum da  büyüdüğünde kirli dünya ile yüzleşecek ve bu yüzleşme ondan önce benim canımı acıtacak.Annelik bu olsa gerek.Onun canının acıma olasılığı bile canımı acıtıyor...Keşke dünya kirlenmese  ve hep iyilerle karşılaşsa ve keşke hayat bayram olsa !
İçimdeki annelik  fırtılarını bir kenara bırakacak olursam , bizde  az keyifçi değiliz hani ! Sandalyelerimiz ile her daim park keyfi yapmaya  hazır ve nazırız.Yağız oğlanın gönlü olsun diye ya bisiklet  sürmeye  , ya top oynamaya  yada  akülü arabasını kullanmak için  sık sık Caddebostan parkına gidiyoruz..Giderken de sandalyelerimiz  yanımızda  eşlik ediyor bize.Kuzum keyifle  vakit geçirirken bizde onu izleyip mutlu oluyoruz.Ne de olsa bu dünyadaki gerçek mutluluk,  bir çocuğun gözlerindeki ışıltıda  saklı.O ışıltıyı yakalayabiliyorsak ne mutlu bize.

4 yorum:

  1. ooooooooooooooooo nasılda keyifli gözüküyorsunuz allah ağzınızın tadını bozmasın ilknurum.bizimkide bana takınılı halde bağlı ki babası acayip bozuluyor:)güzel isimli oğlum benim kıyamaz sana komiklik de yaparmış canım benim ya.
    bizim ki de konik diyor komiğe:))
    çok öperim sizi çok.

    YanıtlaSil
  2. Rabbim ayırmasın ne tatlı annemsine moral vermesi onlar zaten bizim her zamanımızın neşe kaynakları...

    YanıtlaSil
  3. Gozleri her daim parlasin isil isil ve hep iyilerle karsilassin Yagiz.
    Su simdilik tek kadin meselesine cok guldum ayyy iyiki oglum yok...

    YanıtlaSil
  4. ilknur'cum keyfiniz hep yerin de olsun...geriye dönük baktığımız da sadece bu güzel anılar kalıyor...
    yazdıklarına gelince o kadar doğru demişsinki...keşke canım keşke :((
    bir de o seyyar sandalyelerden ben de istiyorum :)))

    YanıtlaSil